Почетна

Фото конкурс
Библиотека “Димитрије Туцовић” Лазаревац и Библиотека “Божидар Кнежевић” Уб организују конкурс за најбољу фотографију „Са књигом је лепше“ који је отворен  од 10.7.2020. до 01.09.2020. године.

Опширније...

 

ОБАВЕШТЕЊЕ
Библиотека од данас ради од 8 до 20 часова. Читаоница ради до 19:30, с тим што је потребно претходно проверити због броја заузетих места.
 

Слике Душана Рајшића у галерији библиотеке
Самостална изложба академског вајара Душана Рајшића под називом "Потези у пољу сунцокрета" током јуна и јула у галерији Библиотеке "Димитрије Туцовић". Реч је о техници уље на платну, а овога пута уметник се представља великим форматом. Природа и њено очување је област у којој је наш признати уметник едукатор већ дуги низ година.

Опширније...

 

Обавештење за кориснике
У жељи да изађе у сусрет потребама читалаца, и у складу са релаксирањем мера које су уведене због заштите од корона вируса, Бибиотека “Димитрије Туцовић” од уторка, 9. јуна, укида део раније уведених привремених мера у вези са враћањем и позајмљивањем књига и друге грађе.

Опширније...

 

Међународна смотра Хортикултирних библиотека и књижница
Домаћин Треће националне смотре Хортикултурних библиотека и Друге регионалане смотре Хортикултурних библиотека 21. маја 2020. године својим Фестивалом пољског цвећа је библиотека "Љубиша Р. Ђенић" Чајетина.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 156