ПравилнициПочетна

ФЕСТИВАЛ СРПСКИХ ВИНА

 

ДОДЕЛА НАГРАДА СА ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА
Трећег дана Фестивала уследио је важан догађај за све награђене учеснике литерарног и ликовног конкурса. Награђенима су на свечаној додели у сали Библиотеке уручене дипломе и награде уз громогласне аплаузе. Награде су додељивали Славка Петковић Грујичић и Тоде Николетић, а програм су употпунили дечији писац, Драгомир Ћулафић и Бане Росић – Летећа гитара.

Опширније...

 

„У НАМА СЕ ВЕЛИКИ ЖИВОТ КРИЈЕ“ - РАДИОНИЦА СА КОРИСНИЦИМА ЦЕНТРА ЗА СМЕШТАЈ И ДНЕВНИ БОРАВАК ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ОМЕТЕНЕ У РАЗВОЈУ ЛАЗАРЕВАЦ
Бранимир Росић – Летећа гитара и дечији писац, Славка Петковић Грујичић на дечијем одељењу Библиотеке, трећег фестивалског дана, одржали су интерактивну радионицу под називом „У нама се велики живот крије“ са корисницима Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Лазаревац.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ДЕВОЈЧИЦА СА БИСЕРНОМ СУЗОМ”, ТОДА НИКОЛЕТИЋА
Другог фестивалског дана одржана је промоција најновије књиге у издању Библиотеке „Димитрије Туцовић” из Лазаревца, под насловом „Девојчица са бисерном сузом”, Тода Николетића. Књига се бави судбином девојчице која остаје без родитеља, али која успева да у својим пријатељима и породици нађе подршку и расте у здравом и срећном окружењу. Главна јунакиња Лана своје читаоце учи како имати поверења у самога себе.

Опширније...

 

РАДИОНИЦА „ЧИТАЛИЋИ'' НА ДЕЧИЈЕМ ОДЕЉЕЊУ БИБЛИОТЕКЕ
Образовно-васпитни пројекат „Читалићи'' који за циљ има развијање вештина, читање и разумевање прочитаног и писмено изражавање имао је своје амбасадоре и на 35. Међународном фестивалу хумора за децу.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 210