ПравилнициПочетна

„У НАМА СЕ ВЕЛИКИ ЖИВОТ КРИЈЕ“ - РАДИОНИЦА СА КОРИСНИЦИМА ЦЕНТРА ЗА СМЕШТАЈ И ДНЕВНИ БОРАВАК ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ОМЕТЕНЕ У РАЗВОЈУ ЛАЗАРЕВАЦ
Бранимир Росић – Летећа гитара и дечији писац, Славка Петковић Грујичић на дечијем одељењу Библиотеке, трећег фестивалског дана, одржали су интерактивну радионицу под називом „У нама се велики живот крије“ са корисницима Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Лазаревац.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ДЕВОЈЧИЦА СА БИСЕРНОМ СУЗОМ”, ТОДА НИКОЛЕТИЋА
Другог фестивалског дана одржана је промоција најновије књиге у издању Библиотеке „Димитрије Туцовић” из Лазаревца, под насловом „Девојчица са бисерном сузом”, Тода Николетића. Књига се бави судбином девојчице која остаје без родитеља, али која успева да у својим пријатељима и породици нађе подршку и расте у здравом и срећном окружењу. Главна јунакиња Лана своје читаоце учи како имати поверења у самога себе.

Опширније...

 

РАДИОНИЦА „ЧИТАЛИЋИ'' НА ДЕЧИЈЕМ ОДЕЉЕЊУ БИБЛИОТЕКЕ
Образовно-васпитни пројекат „Читалићи'' који за циљ има развијање вештина, читање и разумевање прочитаног и писмено изражавање имао је своје амбасадоре и на 35. Међународном фестивалу хумора за децу.

Опширније...

 

СТРУЧНИ СКУП „НЕ ЗНА ХУМОР ЗА СТАРОСТ И УМОР“ - СТВАРАЛАШТВО ЗА ДЕЦУ МИЛОВАНА ДАНОЈЛИЋA
У оквиру другог дана Фестивала у сали Библиотеке одржан је стручни скуп под називом „Не зна хумор за старост и умор“ - Стваралаштво за децу Милована Данојлићa, чији је модератор била проф. др Зорана Опачић.

Опширније...

 

ТРАДИЦИОНАЛНА ФЕСТИВАЛСКА КЛИКЕРИЈАДА И ДРУЖЕЊЕ ПИСАЦА СА ВРТИЋИМА
Традиционално је другог дана Фестивала у ПУ „Ракила Котаров Вука" одиграна "То знам и умем" - Кликеријада са Банетом Росићем - Летећа гитара и Тодом Николетићем, писцем за децу. Двориштем депаданса "Детињство" орила се дечија граја и одјекивале су духовите досетке и песме нашег писца и музичара.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 206