ПравилнициПочетна

МАНИФЕСТ МОДЕРНОГ ДРУШТВЕНОГ УРЕЂЕЊА
У препуној сали лазаревачке библиотеке "Димитрије Туцовић" у петак 22. септембра одржана је промоција књиге "Манифест модерног друштвеног уређења" Марка Мијушковића.

Опширније...

 

ДЕТЕ ЈЕ ЧОВЕК ВЕОМА БИТАН! - МАСКЕНБАЛОМ ЗАВРШЕН 35. МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ХУМОРА ЗА ДЕЦУ
Традиционални маскенбал и весела градска поворка одржани су последњег дана Фестивала хумора за децу. У манифестацији су учествовали лазаревачки вртићи и основне школе са читаве територије Лазаревца.

Опширније...

 

ФЕСТИВАЛ СРПСКИХ ВИНА

 

ДОДЕЛА НАГРАДА СА ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА
Трећег дана Фестивала уследио је важан догађај за све награђене учеснике литерарног и ликовног конкурса. Награђенима су на свечаној додели у сали Библиотеке уручене дипломе и награде уз громогласне аплаузе. Награде су додељивали Славка Петковић Грујичић и Тоде Николетић, а програм су употпунили дечији писац, Драгомир Ћулафић и Бане Росић – Летећа гитара.

Опширније...

 

„У НАМА СЕ ВЕЛИКИ ЖИВОТ КРИЈЕ“ - РАДИОНИЦА СА КОРИСНИЦИМА ЦЕНТРА ЗА СМЕШТАЈ И ДНЕВНИ БОРАВАК ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ОМЕТЕНЕ У РАЗВОЈУ ЛАЗАРЕВАЦ
Бранимир Росић – Летећа гитара и дечији писац, Славка Петковић Грујичић на дечијем одељењу Библиотеке, трећег фестивалског дана, одржали су интерактивну радионицу под називом „У нама се велики живот крије“ са корисницима Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Лазаревац.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 209