Почетна

ПИСЦИ У ШКОЛАМА
ДРУГИ ДАН

Уз слоган „Осмех дечји нек се шири и из школе нека вири“ познати писци су по распореду часова за писце посетили девет основних школа и ученицима представили своје стваралаштво.

Опширније...

 

ЧАС СА ДАНИЈЕЛОМ КВАС
Ученици ОШ „Војислав Вока Савић" уживали су у активном дружењу песникиње, наставнице српског језика Данијеле Квас. Како сво своје педагошко искуство и стваралачку енергију Данијела улаже у рад са рецитаторима тако је и ова промоција била посвећена рецитовању.

Опширније...

 

НОВА ФЕСТИВАЛСКА КЊИГА
Првог дана Фестивала представљена је најновија фестивалска књига „Несташан и сташан“ прошлогодишњег добитника Златног Гашиног пера, Јова Чулића.

Опширније...

 

ЗЛАТНО ГАШИНО ПЕРО
Награда Златно Гашино перо за стваралачки допринос срећи детињства припала је Пеђи Трајковићу из Јагодине, писцу и илустратору, уреднику неколико дечијих часописа.

Опширније...

 

ПОКЛОН ПРЕДСТАВА ЗА ПРВАКЕ - ПРЕДФЕСТИВАЛСКИ ПРОГРАМ
Свечано отварање 34. Међународног фестивала хумора за децу, одржано у сали Библиотеке „Димитрије Туцовић", започето је песмама „Деца су украс света" и „У свету постоји једно царство" у извођењу Ансамбла „Мелодија" МШ „Марко Тајчевић". Програм је водио глумац „Пулс театра" Александар Трмчић.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 3 од 179