Почетна

Промоцију књиге "Кућа од чоколаде"
Библиотека "Димитрије Туцовић" вас позива на промоцију књиге "Кућа од чоколаде" ауторке Јелене Луетић. Ова књига је збирка драмских текстова које су полазници школе глуме позоришта "Хатор" под вођством Луетићеве изводили у представама од 2015. до данас.

Опширније...

 

Учешће библиотеке "Димитрије Туцовић" на стручно - научном скупу Заједнице матичних библиотека Србије БИБЛИОНЕТ 2021
Библионет 2021, петнаести по реду стручно-научни скуп са темом "Библиотека од куће : изазови и могућности организације библиотечких услуга током пандемије"одржан је од 9. до 11. септембра 2021. године у Лесковцу, у организацији Заједнице матичних библиотека Србије и Народне библиотеке "Радоје Домановић" у Лесковцу.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Писци у школама
И ове године писци су се према утврђеном "Распореду часова за писце" дружили са основцима.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Маскенбал и свечано затварање
33. фестивал хумора за децу традиционално је затворен карневалом. Уместо маскиране поворке кроз читав град и ове године је, због пандемије корона вируса, одржан онлајн маскенбал, изузев маскенбала за најмлађе.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Гашино перо и награђени
Tрећи дан Фестивала традиционално је резервисан за награђену децу. Ове године више од 170 награда отишло је у руке деци из читаве Србије - из Крагујевца, Чачка, Сремске Митровице, Ниша, Беле Паланке, али и деци из Републике Српске, Македоније, Црне Горе и Италије.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 168