ПравилнициПочетна

ИЗЛОЖБА НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ СА МУЗЕЈСКОМ ЗБИРКОМ ИЗ ЗВОРНИКА О ЖИВОТУ И РАДУ АЛЕКСЕ ШАНТИЋА
Изложба Народне библиотеке са музејском збирком из Зворника о животу и раду Алексе Шантића, аутора Негосаве Стјепановић и Жељка Николића постављена је у холу Библиотеке „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

ПРЕДСТАВЉАЊЕ РОМАНА „СИРОТА КЊИГА“ АУТОРА ИВАНА ЗЛАТКОВИЋА
У понедељак 22. априла од 18 сати биће представљен роман „Сирота књига“ аутора Ивана Златковића.

Опширније...

 

ПРОМОВИСАНА ИЗДАВАЧКА ДЕЛАТНОСТ ЗАВИЧАЈНОГ МУЗЕЈА ИЗ ГРАДИШКЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
У Библиотеци „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца имали смо прилику да угостимо колеге из Завичајног музеја из Градишке у Републици Српској. Том приликом је промовисана издавачка делатност музеја, тачније две најновије публикације.

Опширније...

 

САОПШТЕЊЕ ЖИРИЈА ДРУГОГ КОНКУРСА ЗА НАЈЛЕПШУ НЕОБЈАВЉЕНУ ПЕСМУ О ЦВЕЋУ
На други по реду конкурс за најлепшу необјављену песму о цвећу у организацији Туристичке организације Лазаревац и Библиотеке „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца пристигло је 16 песама 11 аутора. Можемо рећи да је конкурс успео и да су за разлику од прошле године, ове године аутори из окружења: Ваљева, Београда и наравно Лазаревца.

Опширније...

 

ЈУБИЛЕЈ 30 ГОДИНА УМЕТНИЧКОГ РАДА НЕНАДА КАРИЋА КАРЕЛИЈА
Јубилеј 30 година уметничког рада Ненада Карића Карелија обележен је у Библиотеци „Димитрије Туцовић“ програмом у којем су поред аутора учествовали: Јасмина Иванковић, директорка устснове, Биљана Пауновић, солиста на фрули, Милена Мићић Главоњић, дипломирани историчар и рецензент друге књиге, Александар Карић, глумац првог приградског позоришта и Симонида Јевтић, песникиња књижевног клуба „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 209