Почетна

Арно Гујон у Лазаревцу
У среду, 27. марта у сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" на велику радост многих поштовалаца гостовао је Арно Гујон који је промовисао своју књигу "Сви моји путеви воде ка Србији". Пре промоције у сали библиотеке, Гујон је посетио храм Светог Димитрија У Лазаревцу.

Опширније...

 

Сећање на агресију земаља НАТО пакта на СРЈ 1999.
Поводом 20-годишњице НАТО агресије, у организацији ОРВС ГО Лазаревац и Библиотеке "Димитрје Туцовић" у свечаној сали библиотеке одржано је вече сећања, бола и поноса. Уз пригодно обраћање пуковника у пензији и председника ОРВС ГО Лазаревац Бранислава Аночића, који је евоцирао део успомена на трагична догађања у трајању од 78 дана до тада незапамћене агресије на једну суверену земљу, одржан је пригодан културно-уметнички програм.

Опширније...

 

БГ ПРАКСА 2019
Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса - БГ ПРАКСА 2019.

Опширније...

 

Промоција књиге "Сви моји путеви воде ка Србији"
Промоција књиге "Сви моји путеви воде ка Србији" биће одржана у библиотеци "Димитрије Туцовић" у среду 27. марта 2019. са почетком у 19:00.

Опширније...

 

Промоција књиге "Male veličanstvena srbija"
ПРОГРАМ ОТКАЗАН ЗБОГ СПРЕЧЕНОСТИ АУТОРА
 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 132