Почетна

Дијалози о култури - Епизода 1


 


Библиотека Димитрије Туцовић у складу са околностима изазваним вирусом КОВИД -19 покренула је онлајн програм ДИЈАЛОЗИ О КУЛТУРИ.

 

Опширније...

 

Промоција књиге "Носталгија за бескрајем"
У понедељак, 21. септембра 2020. у 19:00 у Свечаној сали библиотеке одржаће се промоција књиге "Носталгија за бескрајем" аутора Дарка Даничића.

 

Опширније...

 

Завршен 32. међународни фестивал хумора за децу
Ове године програм 32. Међународног фестивала хумора за децу је осмишљен и прилагођен ситуацији у којој се налазимо и свим обавезујућим мерама.
Првог дана, пре свечаног почетка, госте смо дочекали на платоу испред Библиотеке хумористичком изложбом "Куварице скини се са фејса" Горана Новакова, писца и редитеља из Новог Кнежевца. Радови се још могу погледати у изложбеним паноима Библиотеке.

Опширније...

 

Фестивал српских вина
Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца и ТО Лазаревац под покровитељством ГО Лазаревац објављују наградни књижевни конкурс поводом Фестивала српских вина.

Опширније...

 

Програм 32. Међународног фестивала хумора за децу
Програм 32. Међународног фестивала хумора за децу је осмишљен и прилагођен ситуацији укојој се налазимо и свим обавезујућим мерама. Уз наше жаљење и наду да ће се догодине све одвијати нормално, овогодишњи Фестивал неће организовати Ревију дечјих драмских група, неће у салама бити позоришних програма, нема услова за сусрете писаца и деце у школама, за стручни семинар у библиотеци, за мнге радионице, плесне и музичке програме и много тога још.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 152