Почетна

БГ ПРАКСА - прилика за студенте Универзитета у Београду
Универзитет у Београду и Град Београд позивају студенте завршних година основних и мастер студија да постану део 11. генерације полазника програма универзитетске радне праксе БГ ПРАКСА и искористе прилику за стицање радног искуства у струци.

Опширније...

 

Духовна трибина за младе
Духовна трибина за младе у сарадњи са удружењем Нешто лепо и корисно одржана је у уторак, 12. априла у свечаној сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“. Гост је био Зоран Костић Цане, фронтмен рок групе Партибрејкерс.

Опширније...

 

Духовни и социјални корени српске културе
У свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" одржано је прво предавање у оквиру пролећног циклуса духовних и световних разговора са професором доктором Милованом Митровић на тему "Духовни и социјални корени српске културе".

Опширније...

 

Савремена породица - искушења и благослов
„Савремена породица - искушења и благослов“ тема је духовне трибине реализоване у организацији фејсбук групе „Нешто лепо и корисно“ и Библиотеке „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

Сећање на „Песничког витеза Шумадије“
На дан треће године одласка у вечност Добрице Ерића, библиотека „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца, организовала је сусрет сећања и књижевно-уметнички програм.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 175