ПравилнициПочетна

53. ГРУПНА ИЗЛОЖБА РАДОВА ПОЛАЗНИКА ЛИКОВНЕ ШКОЛЕ „СЕЗАН“
У среду 31. јануара 2023. године у изложбеном простору Библиотеке свечано је отворена традиционална 53. групна изложба радова полазника ликовног атељеа „Сезан“.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ НАЈТРОФЕЈНИЈЕГ КУВАРА МИЛИЈАНА СТОЈАНИЋА
Милијан Стојанић се науком о храни бави већ 40 година, а његова богата гастрономска каријера донела му је 214 победа на такмичењима са око 250 иновација у гастрономији.

Опширније...

 

САОПШТЕЊЕ ЖИРИЈА ПОВОДОМ НАГРАДНОГ КЊИЖЕВНОГ КОНКУРСА „УСКЛИКНИМО С ЉУБАВЉУ“
На наградни књижевни конкурс који су објавили Клуб књижевних стваралаца „Димитрије Туцовић“ и Библиотека „Димитрије Туцовић“ пристигли су радови ученика основних и средњих школа из Лајковца, Ниша, Ћуприје, Београда и Лазаревца.

Опширније...

 

ИЗЛОЖБА ПОКЛОНА У ВЛАСНИШТВУ БИБЛИОТЕКЕ „ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ“
Посетиоци Библиотеке ће у  изложбеном простору  до 31. јануара 2024. године моћи да погледају  изложбу поклона из колекције у власништву Библиотеке „Димитрије Туцовић“, којој су уметници из Лазаревца, али и из целе Србије несебично даровали. Збирка је формирана протеклих десет година, а дародавци су најчешће у знак захвалности за организовану изложбу установи остављали по рад или комплетну изложбу.

Опширније...

 

ОСНОВАН КОНЗОРЦИЈУМ БИБЛИОТЕКА ЗА РАЗВОЈ СРПСКОГ БИБЛИОТЕЧКО-ИНФОРМАЦИОНОГ СИСТЕМА - БИСИС
Петнаест српских јавних библиотека основало је у петак, 22. децембра 2023. године БИСИС конзорцијум, са циљем одржавања, развоја и промоције система БИСИС. Уговор о оснивању конзорцијума свечано је потписан у Библиотеци града Београда.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 210