Почетна

Традиционални маскенбал у Лазаревцу - одабране најбоље маске
Велика шарена Гашина поворка прошетала је Карађорђевом улицом смеха где су представљени интересантни костими и маске најмлађих. Деца су заједно са родитељима, учитељима и васпитачима показала маштовите и пажљиво састављене костиме од најразличитијих материјала.

Опширније...

 

Награде најбољим литерарним и ликовним радовима
Велики број радова пристигао је на адресу Библиотеке "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу. Духовите песме, приче, цртежи, необични литерарни и ликовни радови, карикатуре и остале дечије рукотворине награђене су признањима, дипломама, наградама и захвалницама. Поред ученика основних школа из Србије награђена су и деца из Црне Горе и Македоније која су свој таленат, хумор и знање несебично поделили са учесницима и гостима 31. Међународног фестивала хумора за децу.

Опширније...

 

Добитници Гашиног пера Ема Зечевић и Реља Царић
Награда Гашино перо намењена најмлађим ствараоцима ове године отишла је у руке Еме Зечевић и Реља Царића.

Опширније...

 

Објекат "Детињство" посетио писац Милоје Радовић
Писац Милоје Радовић поводом 31. Међународог фестивала хумора за децу дружио се да децом Предшколске установе "Ракила Котаров Вука" уобјекату "Детињство".

Опширније...

 

Колус, РМП и Play English на Гашином тргу
Гашин трг испред Библиотеке "Димитрије Туцовић" окупио је плесне групе које су наступиле у оквиру програма "Увек си оно што знаш и умеш".

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 145