Почетна

БЕОГРАДСКА ЗИМА 2023. У НАШОЈ БИБЛИОТЕЦИ
Последња недеља децембра 2022. године у нашој библиотеци протекла је у знаку Београдског духа Нове године у сарадњи са Секретаријатом за културу града Београда.Први пут, са свим установама културе, ове године представља "Београдски дух" – са више од 60 програма културе и уметности који су бесплатни за све грађане и Нову годину у оквиру манифестације „Београдска зима 2023".

Опширније...

 

КЊИЖЕВНИ КЛУБ СА ГОСТИМА
У петак, 23. децембра у свечаној сали библиотеке чланови Књижевног клуба „Димитрије Туцовић“ угостили су своје колеге књижевнике из Чачка и Горњег Милановца.

Опширније...

 

„(О)ЖЕНИ КОЈУ ВОЛИШ“ МОМЕ СТЕФАНОВИЋА У ЛАЗАРЕВЦУ
У среду, 21. децембра одржана је промоција још једне књиге у свечаној сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“, овога пута гост је био Мома Стефановић, а представљена је књига „(О)Жени коју волиш“.

Опширније...

 

ГОСТ БИБЛИОТЕКЕ МИОДРАГ МАЈИЋ
У петак, 16. децембра гост библиотеке био је Миодраг Мајић, судија Апелационог суда у Београду и писац.  Мајић је познат као истакнути противник казненог популизма у Србији, но овог пута гостовао је, наравно, искључиво као писац.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА „ОКРЕТНИЦЕ“ У ЛАЗАРЕВЦУ
У четвртак, 15. децембра у сали библиотеке одржана је промоција најновије књиге Дарка Даничића. О озбиљности Даничићевог књижевног стваралаштва говори чињеница да су о књизи говорилки еминентни књижевни критичар Милета Аћимовић Ивков и уредник „Повење“, издавачке делатности Библиотеке „Стефан првовенчани“ из Краљева, Дејан Алексић. Последње три збирке песама Даничић је објавио управо у издању „Повеље“.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 194