Почетна

Дани Европе & Зелена недеља ЕУ
На платоу испред Библиотеке у петак, 17. маја 2019. године у 10:00 биће одржан "Дани Европе & Зелена недеља ЕУ - Од доба Јуре до човека (од одбаченог до корисног)".

Опширније...

 

Филмски фестивал Слободна зона у библиотеци
Током месеца маја у Библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу биће одржане пројекције осам филмова који су проглашени најбољима на последњем 13. филмском фестивалу Слободна зона који је оджан у Београду, Нишу и Новом Саду током новембра 2018. године.

Опширније...

 

Трибина на тему "Србија у ЕУ – за и против"
У организацији Европског покрета за Србију, ОРВС ГО Лазаревац и Библиотеке "Димитрије Туцовић" Лазаревац одржана је 9. маја 2019. године панел дискусија на тему "Србија у ЕУ – за и против". Трибина је почела у 18 часова, а директни учесници били су др Милорад Ђоковић из Европског покрета за Србију, пуковник у пензији Бранислав Аночић, председник ОРВС ГО Лазареваци Ратко Вукелић, историчар и библиотекар наше библиотеке.

Опширније...

 

Родослов као изазов - серија предавања у сарадњи са УГ "Наше огњиште"
Сарадња Библиотеке "Димитрије Туцовић", директорке Јасмине Иванковић и Удружења грађана "Наше огњиште" чији је председник Зоран А. Антонијевић овога пута огледа се у реализацији низа програма под називом "Родослов као изазов". Трибине, предавања и пратећи програм одржани су крајем априла.

Опширније...

 

Представа Вилијама Шекспира "Ромео и Јулија"
Поводом 23. априла, Светског дана књиге Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца у сарадњи са ТШ "Колубара" приредила је представу Вилијама Шекспира "Ромео и Јулија". Плато и тераса претворени су у Капулетов врт.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 138