Почетна

Међународни дан Рома
Међународни дан Рома, 8. април, је дан прославе ромске културе и подизања свести о проблемима с којима се Роми суочавају.

Опширније...

 

Трећа регионална смотра Хортикултурних библиотека
Библиотека „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца имала је прилику да представи своје активности у оквиру регионалне мреже Хортикултурних библиотека током тродневног стручног скупа у Битољу.

Опширније...

 

Трибина о бесплатним уџбеницима
У четвртак, 14. априла у свечаној сали библиотеке одржана је трибина о бесплатним уџбеницима. Гост је био професор Алек Кавчић, оснивач фондације која носи његово име, а бави се промоцијом образовања и науке. Више о самој фондацији и њеним активностима можете пронаћи на следећој интернет страници: .

Опширније...

 

БГ ПРАКСА - прилика за студенте Универзитета у Београду
Универзитет у Београду и Град Београд позивају студенте завршних година основних и мастер студија да постану део 11. генерације полазника програма универзитетске радне праксе БГ ПРАКСА и искористе прилику за стицање радног искуства у струци.

Опширније...

 

Духовна трибина за младе
Духовна трибина за младе у сарадњи са удружењем Нешто лепо и корисно одржана је у уторак, 12. априла у свечаној сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“. Гост је био Зоран Костић Цане, фронтмен рок групе Партибрејкерс.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 179