Почетна

ПРОМОЦИЈА КЊИГА ДР НЕЛЕТА КАРАЈЛИЋА
Промоција књига "Фајронт у Сарајеву", "Солунска 28: о новцу и страстима“, "Солунска 28: о пријатељству и издаји“, одржана је у Свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић". Поред аутора у промоцији је учествовао и глумац Александар Карић, који је читао одломке.

Опширније...

 

"БЛУЗ ГАРАВИХ СОКАКА" У ЛАЗАРЕВЦУ
У Свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" одржана је промоција филма "Блуз Гаравих сокака" у продукцији Културног центра Новог Сада. Филм је настао поводом 16. Антићевих дана, а посвећен је збирци песама Мирослава Антића, "Гарави сокак" која је објављена је пре тачно 50 година.

Опширније...

 

ПОЕТСКО-РЕЦИТАТОРСКИ КОНКУРС ,,ОД ДЕТЕТА ДО ПОЕТЕ” - ТРЕЋИ ЦИКЛУС
На Међународни дан књиге за децу, 2. априла 2023. године почео је нови, трећи циклус пооетско-рецитаторског конкурса „Од детета до поете”, с онлајн менторским програмима, а завршава се у оквиру Дечје недеље, у октобру 2023. године.

Опширније...

 

ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ РАДОВА
 

КЊИГА „СЛОНОВИ СУ КРИВИ ЗА СВЕ“ ПРЕДСТАВЉЕНА У ЛАЗАРЕВЦУ
У четвртак, 6. априла у свечаној сали библиотеке представљена је нова књига Веље Жуњића "Слонови су криви за све". У препуној сали, у којој се тражило место више, Жуњић је својим занимљивим наступом и анегдотама са промоција својих претходних романа широм Србије успео да, како је сам рекао, нацрта осмехе на лицима свих присутних.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 3 од 194