ПравилнициПочетна

ВЕРОДАР
У петак, 19. маја 2023. у свечаној сали библиотеке одржан је концерт духовне музике. Наступио је хор музичког пројекта Веродар са својим песмама.

Опширније...

 

ПЛАКЕТА WEB БИБЛИОТЕКА 2022.
Управни одбор Интернет клуба, удружења интернет стваралаца Србије, на својој седници 22. фебруара 2023. године у Београду, једногласно је донео одлуку да се прихвати предлог Одлуке, Комисије за унапређење и праћење Интернета у науци и култури мреже БИБЛИОТЕКЕ НАШЕГ ОКРУЖЕЊА...

Опширније...

 

ЧЕТВРТА МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БИБЛИОТЕКАРА
Четврта Међународна конференција библиотекара, архивиста и музеолога „Libraries, Archives and Museums Conference (LAM), Montenegro, 2023.“ одржана је 25. и 26. маја у Националној библиотеци Црне Горе „Ђурђе Црнојевић“ на Цетињу.

Опширније...

 

„КАРНЕВАЛ БОЛА“ КАРЛА АСТРАХАНА
Промоција романа уредника програма у Библиотеци "Милутин Бојић, Карла Астрахана "Карневал бола" изазвала је велико интересовање лазаревачке публике. Аутор је наш сарадник од 2015. године. У исто време и један од најактивнијих уредника програма у библиотекама у Србији, оснивач ликовних колонија у Пролом и Луковској бањи.  Аутор програма "Чајанка у 7 код Бојића", "Бојићев поетски кутак", "Библиотека у облацима" . У доба короне, у сарадњи са нашом установом, реализује он лајн програм  "Дијалози о култури". 2018. године добитник је награде за најбољег уредника књижевних програма у Београду. Оснивач је ИК "LIBERLAND".

Опширније...

 

БИБЛИОТЕКЕ У ОКУ УМЕТНИКА
У четвртак, 11. маја у свечаној сали библиотеке приказан је кратак филм о настанку изложбе "Библиотеке у оку уметника". Тако је званично отворена поставка у нашем галеријском холу.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 201