Почетна

Промоција завичајног аутора
Библиотека "Димитрије Туцовић" и Народна библиотека са музејском збирком из Зворника током ове седмице имале су пет промоција на матичном подручју Народне библиотеке Зворник у оквиру пројекта Децентрализација културе који је подржало Министарство просвјете и културе Републике српске.

Опширније...

 

Час једног венеролога
У петак 22. новембра у Свечаној сали Библиотеке одржано је стручно предавање и промоција књиге др Милана Бјекића „Записи једног венеролога“ на тему полно преносивих болести.

Опширније...

 

БГ пракса 2019
Додељени су сертификати полазницима "БГ праксе 2019", програма универзитетске радне праксе коју реализују Град Београд и Центар за развој каријере Универзитета у Београду.

Опширније...

 

Светски дан науке
У понедељак, 18. новембра 2019. организован је програм поводом обележавања Светског дана науке.

Опширније...

 

Љиљана Шарац у лазаревачкој библиотеци
Најчитанија ауторка издавачке куће Evro-Book по други пут се представила лазаревачкој публици.Читаоцима је представила својих пет романа који су се појављивали у периоду од 2015. до 2019. године. То су "Опет сам те сањао", "Где сам то погрешила", "Зид тајни", "Старија", "Старији". Публика је уживала пре свега  у живој речи ауторке која је највише пажње посветила стваралашком процесу и на тај начин лазаревчанима приближила своје мотиве за бављење списатељским радом.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 147