Почетна

Предавање професора доктора Милована Митровића
У среду, 11. маја 2022. године у сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“ професор Милован Митровић је одржао инспиративну беседу на тему наведену у наслову. Професор Митровић има богато искуство рада на техничким факултетима у Новом Саду, Филозофском факултету у Новом Саду, Правном факултету у Новом Саду и Филозофском и Правном факултету у Београду.

Опширније...

 

Промоција књиге "Љубав" Наде Ђурић
Библиотека „Димитрије Туцовић” Вас позива на промоцију књиге "Љубав" Наде Ђурић, која ће се одржати у четвртак, 12. маја 2022. године у 18:00.

Опширније...

 

Бит издаваштво и Ненад Гугл
„Умро сам у петак“ назив је књиге којом су се БИТ ИЗДАВАШТВО и  Ненад Гугл представили лазаревачкој публици у четвртак 5. маја у Свечаној сали библиотеке „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

Стручни скуп у Требињу
Друштво библиотекара Републике Српске и Народнa библиотекa Требиње организовали су дводневни стручни скуп у Требињу под називом „Фондови изградња и видљивост – улога нове генерације библиотекара у развоју библиотекарства“.

Опширније...

 

Партнерски састанак „Proud I“
Партнерски састанак у оквиру пројекта „Поносан 1“ или PROUD 1 одржан је у Библиотеци „Димитрије Туцовић“ у периоду од 11. до 13. априла.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 179