Правилници



















Почетна Новости

Новости

"ЕКГ ШРАФУРА" У БИБЛИОТЕЦИ




У среду 5. априла с почетком у 18 часова у холу библиотеке отворена је изложба цртежа Николе Живановића. Николин уметнички ментор вајар и сликар Душан Рајшић назвао је изложбу "ЕКГ шрафура".

Опширније...

 

БГ ПРАКСА - ПРИЛИКА ЗА СТУДЕНТЕ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ




Универзитет у Београду и Град Београд позивају студенте завршних година основних и мастер студија да постану део 12. генерације полазника програма универзитетске радне праксе БГ ПРАКСА и искористе прилику за стицање радног искуства у струци.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „СЛОНОВИ СУ КРИВИ ЗА СВЕ“





 

ИЗЛОЖБА СЛИКА „ЕКГ ШРАФУРА“





 

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА ПЕСНИЧКИ КОНКУРС "ЦВЕТНИ ЦВЕТНИК"




У петак 31. марта у 10 часова у свечаној сали библиотеке су додељене дипломе и награде победницима песничког конкурса "Цветни цветник". Конкурс је организован поводом Сајма цвећа који се данас (31.3.2023.) одржава у Лазаревцу испред рударске чесме.

Опширније...

 

САОПШТЕЊЕ ЖИРИЈА ПОВОДОМ КОНКУРСА „ЦВЕТНИ ЦВЕТНИК“




На први конкурс за најлепшу необјављену песму о цвећу у организацији Туристичке организације Лазаревац и Библиотеке „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца пристигле су 23 песме од 14 аутора. Можемо рећи да је конкурс, иако први, регионалног карактера, захваљујући мрежи хортикултурних библиотека које су га у својим срединама популарисале. Тако смо имали пријаве из Црне Горе и Републике Српске.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 16 од 175