Правилници



















Почетна Новости

Новости

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ РАДОМИРА АНДРИЋА





 

ПРОМОЦИЈА КЊИГА ИЗДАВАЧКЕ КУЋЕ „АГАПЕ“




Промоција књига издавачке куће „Агапе“ под називом „Трагање за смислом“ одржана је у уторак 24. јануара у Свечаној сали Библиотеке. На промоцији су говорили новинар и телевизијски водитељ, аутор емисије „Агапе“ Александар Гајшек и Александра Нинковић Ташић, председница Образовно-истраживачког друштва „Михајло Пупин“.

Опширније...

 

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ПОБЕДНИЦИМА ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА „КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ“




Данас су у свечаној сали библиотеке додељене награде победницима литерарног конкурса „Ко сме, тај може“.

Опширније...

 

МОРЕСКА НОВА У ЛАЗАРЕВЦУ




У четвртак, 29. децембра у сали библиотеке одржан је концерт италијанског ансамбла националне италијанске музике Мореска Нова. Ансамбл долази из околине Барија и изводи песме које говоре о љубави, животу људи на југу Италије, њиговим традицијама.

Опширније...

 

ПРЕДСТАВЉАЊЕ „БЕОГРАДСКОГ ДУХА“




Секретаријат за културу града Београда, први пут, са свим установама културе, ове године представља "Београдски дух" – са више од 60 програма културе и уметности који су бесплатни за све грађане и Нову годину у оквиру манифестације „Београдска зима 2023“.

Опширније...

 

ДЕДА МРАЗ ДЕЛИО ПОКЛОНЕ




Дружили смо се са најактивнијим читаоцима из свих огранака и поделили пригодне поклоне - књиге, наравно.  Захваљујемо се ученицима музичке школе што су нам улепшали дружење својим вештим извођењем дела класичне музике. Захваљујемо се и нашем Деда Мразу који је помогао да поделимо поклоне.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 20 од 175