Почетна

Гашин урнебес
Дошао је ред за најшаренији дан и највеселију поворку на лазаревачким улицама. Дошао је ред да свако дете на пар сати буде оно што је некада пожелело да буде.

Опширније...

 

Гашино перо
Смеходошлица најбољим младим литерарним и ликовним ствараоцима, традиционално је трећег дана Фестивала. Оне без којих Фестивала не би било, који су вредно стварали од прошлог септембра, Гаша увек дочекује раширених крила.

Опширније...

 

Фестивал код деце са посебним потребама
И ове године трећег дана Фестивала Гоца Тимотијевић се дружила са старим другарима у Центру за децу са посебним потребама. Она већ трећу годину за редом посећује Центар и сви су је препознали и много јој се обрадовали.

Опширније...

 

Кликеријада
Уз кликере и стихове Милоја Радовића из Краљева и Рајка Јоличића из Бара, организована је КЛИКЕРИЈАДА. Да девојчице све боље играју кликере, показала нам је АЊА ДРАЖИЋ, победница у вртићу "Детињство".

Опширније...

 

Библиотекари и предшколци
И ове године на Фестивалу хумора за децу библиотекари запослени у дечијим одељењима јавних библиотека широм Србије поново су размењивали искуства и идеје. На стручном скупу који се бавио радом деце предшколског узраста учествовали су библиотекари из двадесет библиотека а своја искуства у раду су представили библиотекари из Београда, Чачка, Бора, Прокупља, Димитровграда, Краљева, Панчева, Шапца и Лазаревца.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Следећа > Крај >>

Страна 175 од 194