Правилници



















Почетна Новости

Новости

Гашин урнебес




Дошао је ред за најшаренији дан и највеселију поворку на лазаревачким улицама. Дошао је ред да свако дете на пар сати буде оно што је некада пожелело да буде.

Опширније...

 

Гашино перо




Смеходошлица најбољим младим литерарним и ликовним ствараоцима, традиционално је трећег дана Фестивала. Оне без којих Фестивала не би било, који су вредно стварали од прошлог септембра, Гаша увек дочекује раширених крила.

Опширније...

 

Фестивал код деце са посебним потребама




И ове године трећег дана Фестивала Гоца Тимотијевић се дружила са старим другарима у Центру за децу са посебним потребама. Она већ трећу годину за редом посећује Центар и сви су је препознали и много јој се обрадовали.

Опширније...

 

Кликеријада




Уз кликере и стихове Милоја Радовића из Краљева и Рајка Јоличића из Бара, организована је КЛИКЕРИЈАДА. Да девојчице све боље играју кликере, показала нам је АЊА ДРАЖИЋ, победница у вртићу "Детињство".

Опширније...

 

Библиотекари и предшколци




И ове године на Фестивалу хумора за децу библиотекари запослени у дечијим одељењима јавних библиотека широм Србије поново су размењивали искуства и идеје. На стручном скупу који се бавио радом деце предшколског узраста учествовали су библиотекари из двадесет библиотека а своја искуства у раду су представили библиотекари из Београда, Чачка, Бора, Прокупља, Димитровграда, Краљева, Панчева, Шапца и Лазаревца.

Опширније...

 

Сребрно Гашино перо Гордани Тимотијевић




Сребрно Гашино перо 22. фестивала хумора за децу добила је књига "Седмо краљевство" Гордане Тимотијевић. Награда је ауторки уручена другог дана Фестивала пред бројним посетиоцима уз похвално слово Милоја Радовића, библиотекара и председника жирија. Од њега смо сазнали да ћемо код оних који ову књигу прочитају затећи тихи смех који је одраз озарења душе.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Следећа > Крај >>

Страна 160 од 176