Правилници



















Почетна Новости

Новости

Жички сабор библиотекара 2021




Народна библиотека "Стефан Првовенчани” Краљево и Народна библиотека "Др Душан Радић" Врњачка Бањa организовале су 6, 7. и 8. октобра "Жички сабор библиотекара 2021". Тема овогодишњег скупа је била "Библиотеке и културни туризам" са циљем да се представе различите могућности којима библиотеке располажу, а које доприносе развоју туристичке понуде и културногог туризма.

Опширније...

 

Промоција књиге "Кућа од чоколаде"




Промоција књиге "Кућа од чоколаде" одржана је у понедељак, 4. октобра 2021. године у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу и у огранку библиотеке у Великим Црљенима.

Опширније...

 

Промоцију књиге "Кућа од чоколаде"




Библиотека "Димитрије Туцовић" вас позива на промоцију књиге "Кућа од чоколаде" ауторке Јелене Луетић. Ова књига је збирка драмских текстова које су полазници школе глуме позоришта "Хатор" под вођством Луетићеве изводили у представама од 2015. до данас.

Опширније...

 

Учешће библиотеке "Димитрије Туцовић" на стручно - научном скупу Заједнице матичних библиотека Србије БИБЛИОНЕТ 2021




Библионет 2021, петнаести по реду стручно-научни скуп са темом "Библиотека од куће : изазови и могућности организације библиотечких услуга током пандемије"одржан је од 9. до 11. септембра 2021. године у Лесковцу, у организацији Заједнице матичних библиотека Србије и Народне библиотеке "Радоје Домановић" у Лесковцу.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Писци у школама




И ове године писци су се према утврђеном "Распореду часова за писце" дружили са основцима.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Маскенбал и свечано затварање




33. фестивал хумора за децу традиционално је затворен карневалом. Уместо маскиране поворке кроз читав град и ове године је, због пандемије корона вируса, одржан онлајн маскенбал, изузев маскенбала за најмлађе.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Страна 39 од 176