Правилници



















Почетна Новости

Новости

Изложба "Колубарски ратници у балканским и Првом светском рату"




У уторак, 30. новембра са почетком у 18 часова у холу Библиотеке отворена је изложба "Колубарски ратници у балканским и Првом светском рату".

Опширније...

 

Радни састанак са члановима Општинског већа




На састанку са члановима Општинског већа пренети су закључци са партнерског састанка који је одржан у Атини, 21.11.2021. године. На том састанку је договорено да се као главна активност пројекта имплементира онлајн речник за најмлађе на ромском и енглеском језику.

Опширније...

 

Промоција књиге Милоша Ковића у Лазаревцу




У четвртак, 18. новембра с почетком у 18 часова одржана је промоција књиге „Велике силе и Срби од 1496. до 1833.“ аутора професора Филозофског факултета Милоша Ковића. Владало је изузетно велико интересовање за промоцију ове књиге и уопше гостовање професора Ковића у Лазаревцу. Овај пут приметно је промоцији присуствовао велики број младих људи. Организатор је обезбедио заштитне маске и остала средства која су била потребна за заштиту од короне.

Опширније...

 

Изложба "Агресија у 78 слика"




Изложба "Агресија у 78 слика" отворена је 17. новембра у 18 часова у галерији "Савременици" као заједнички програм Библиотеке "Димитрије Туцовић" и Центра за културу Лазаревац. Аутор изложбе је Зоран Јовановић Мачак, заједно са још неколико својих колега фоторепортера из "Вечерњих новости" и агенције "Танјуг".

Опширније...

 

Изложба "Портрети Патријарха Павла"




Изложба "Портрети Патријарха Павла", аутора Хаџи Марка Вујичића отворена је у Библиотеци "Димитрије Туцовић". Чине је 33 фотографије, портрета, које је аутор начинио током свог студирања на Богословском факултету у Београду. Иначе, реч је о аутору који је блаженопочившег Патријарха Павла познавао од 1995. године.

Опширније...

 

Промоција збирке песама "Ослушни срце"




Ненад Карић, лазаревачкој публици познатији као Карели, у светским размерама признати и награђивани карикатуриста промовисао је у Библиотеци "Димитрије Туцович" у Лазаревцу своју прву збирку песама "Ослушни срце".

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Страна 38 од 176