Правилници



















Почетна Новости

Новости

Отворена изложба "Домаћине, истерај де прелце, док ја нисам бацила вретенце"




Програм "Домаћине, истерај де прелце, док ја нисам бацила вретенце" у организацији Народне библиотеке из Осечине представљен је у Библиотеци Димитрије Туцовић у Лазаревцу.

Опширније...

 

Састанак у Атини „PROUD I“




Партнерском састанку у Атини (20-23. новембар) присуствовала су два члана Пројектног тима Библиотеке „Димитрије Туцовић" из Лазаревца: директорка Јасмина Иванковић и библиотекарка Драгана Маринковић.

Опширније...

 

Отворена изложба "Траговима Колубарске битке"




Отварањем изложбе дечјих радова успешно је завршен пројекат "Шетам и причам: траговима Колубарске битке" који су реализовали удружење Дечја културна географија и Библиотека "Димитрије Туцовић". Радови ученика четвртог разреда ОШ "Кнез Лазар" из Лазаревца инспирисани програмом "Траговима Колубарске битке" изложени су на оградној галерији Библиотеке.

Опширније...

 

Награђени најактивнији читаоци Библиотеке




У среду 29. децембра 2021. године у 17 часова, у свечаној сали Библиотеке традиционално су додељене награде најактивнијим читаоцима у претходној години. Свечану ноту програму дали су ученици СШ "Марко Тајчевић" из Лазаревца. Награђени су добили симболичне награде, бесплатну чланарину за наредну годину и књиге. Поклоне је делио Деда Мраз уз жеље да им и наредна година буде испуњена књигама!

Опширније...

 

Рођендан Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду




У петак 24. децембра 2021. у свечаној сали Ректората, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду обележио је јубиларни 15. рођендан.

Опширније...

 

Међу јавом и мед сном




У холу библиотеке можете посетити хуманитарну изложбу ручних радова "Међу јавом и мед сном" Јасмине Иванковић. Прикупљени прилози од продаје новогодишњег хекланог накита намењени су лечењу суграђана којима је таква помоћ у овом тренутку најпотребнија.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Страна 36 од 176