Правилници



















Почетна Новости

Новости

Стручни скуп у Требињу




Друштво библиотекара Републике Српске и Народнa библиотекa Требиње организовали су дводневни стручни скуп у Требињу под називом „Фондови изградња и видљивост – улога нове генерације библиотекара у развоју библиотекарства“.

Опширније...

 

Партнерски састанак „Proud I“




Партнерски састанак у оквиру пројекта „Поносан 1“ или PROUD 1 одржан је у Библиотеци „Димитрије Туцовић“ у периоду од 11. до 13. априла.

Опширније...

 

Међународни дан Рома




Међународни дан Рома, 8. април, је дан прославе ромске културе и подизања свести о проблемима с којима се Роми суочавају.

Опширније...

 

Трећа регионална смотра Хортикултурних библиотека




Библиотека „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца имала је прилику да представи своје активности у оквиру регионалне мреже Хортикултурних библиотека током тродневног стручног скупа у Битољу.

Опширније...

 

Трибина о бесплатним уџбеницима




У четвртак, 14. априла у свечаној сали библиотеке одржана је трибина о бесплатним уџбеницима. Гост је био професор Алек Кавчић, оснивач фондације која носи његово име, а бави се промоцијом образовања и науке. Више о самој фондацији и њеним активностима можете пронаћи на следећој интернет страници: .

Опширније...

 

БГ ПРАКСА - прилика за студенте Универзитета у Београду




Универзитет у Београду и Град Београд позивају студенте завршних година основних и мастер студија да постану део 11. генерације полазника програма универзитетске радне праксе БГ ПРАКСА и искористе прилику за стицање радног искуства у струци.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Страна 33 од 176