Правилници



















Почетна Новости

Новости

Предавање професора доктора Милована Митровића


У среду, 25. маја 2022. године са почетком у 18 часова у сали Библиотеке биће одржано још једно предавање професора доктора Милована Митровића. Тема је „Српска идеја данас у доба збркане историјске свести“.
 

Представа „Хоћу кући“ у Библиотеци




Камишибаји представа Анђелке Николић „Хоћу кући“ коју изводи Ђорђе Живадиновић Гргур одржана је за лазаревачке предшколце у Библиотеци „Димитрије Туцовић“. Овај програм организован је у сарадњи са удружењем Дечја културна географија из Лазаревца.

Опширније...

 

Предавање гимназијалцима из Лазаревца




На иницијативу професорке географије Лане Николић, у Библиотеци је наш библиотекар и историчар Ратко Вукелић одржао предавање гимназијалцима из Лазаревца на тему „Геополитика Србије у светлу збивања у Украјини“. Слушаоци су били ученици четвртог разреда Гимназије који су одабрали Основе геополитике као изборни предмет. Предавање и разговор су трајали око два школска часа.

Опширније...

 

Предавање професора доктора Милована Митровића




У среду, 11. маја 2022. године у сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“ професор Милован Митровић је одржао инспиративну беседу на тему наведену у наслову. Професор Митровић има богато искуство рада на техничким факултетима у Новом Саду, Филозофском факултету у Новом Саду, Правном факултету у Новом Саду и Филозофском и Правном факултету у Београду.

Опширније...

 

Промоција књиге "Љубав" Наде Ђурић




Библиотека „Димитрије Туцовић” Вас позива на промоцију књиге "Љубав" Наде Ђурић, која ће се одржати у четвртак, 12. маја 2022. године у 18:00.

Опширније...

 

Бит издаваштво и Ненад Гугл




„Умро сам у петак“ назив је књиге којом су се БИТ ИЗДАВАШТВО и  Ненад Гугл представили лазаревачкој публици у четвртак 5. маја у Свечаној сали библиотеке „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Страна 32 од 176