Правилници



















Почетна Новости

Новости

ЗАЈЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА МИЛУТИНА РАНКОВИЋА И НЕВЕНЕ НИКОДИЈЕВИЋ




У четвртак, 29. септембра у холу Библиотеке отворена је заједничка изложба Милутина Ранковића и Невене Никодијевић под називом „Lignum vitae  et  femina“. Ранковић је изложио своје препознатљиве скулптуре у дрвету, а Невена се представила лазаревачкој публици својим сликама.

Опширније...

 

ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ МИЛУТИНА РАНКОВИЋА




У четвртак, 29. септембра 2022. у 18:00 у Библиотеци, отвориће се изложба Милутина Ранковића поводом 40 година уметничког рада.

Опширније...

 

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА




За само финале тродневног Фестивала хумора за децу на бини испред Рударске чесме одржан је и мали програм за мале суграђане. На бини је свој чувени сонг „У свету постоји једно царство“ извео лично Бранко Милићевић Коцкица као овогодишњи добитник награде Златно Гашино крило за укупни допринос дечијем смеху.

Опширније...

 

МАСКЕНБАЛ




Трећи дан Фестивала свима је познат по маскенбалу који се већ 34 године одржава у главној улици Лазаревца.

Опширније...

 

ШТА БИ ДАО ДА СИ НА МОМ МЕСТУ?




Трећи дана Фестивала главни је догађај за све награђене учеснике литерарног и ликовног конкурса јер тада добијају своје дипломе и бурне аплаузе публике.

Опширније...

 

РШУМОЉУБЉЕ - ПРОМОЦИЈА ФЕСТИВАЛСКОГ ЗБОРНИКА




Промоција зборника радова о стваралаштву Љубивоја Ршумовића са 33. Међународног фестивала хумора за децу у Лазаревцу, 15. септембра 2021. године у издању Библиотеке „Димитрије Туцовић“ под називом „Ршумољубље: књижевно дело Љубивоја Ршумовића" који је прошле године одржан у Марковића авлији, родној кући професора Слободана Ж. Марковића“.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следећа > Крај >>

Страна 27 од 176