Правилници



















Почетна Новости

Новости

Нова година у библиотеци




Сарадња Предшколске установе и Библиотеке крунисана је Новогодишњим квизом који је одржан у уторак 23.12. у сали Доњег вртића Лазаревцу.

Опширније...

 

Исидора Секулић




У библиотеци је постављена информативна изложба поводом 50 година од смрти најзначајније српске књижевнице прве половине двадесетог века Исидоре Секулић (16.02.1877. – 5.04.1958.).

Преузми: Текст_Исидора.пдф (165 КБ)

Опширније о Исидори Секулић: www.wikipedia.org
 

Сабрана дела Драгољуба Јовановића




Сабрана дела Драгољуба Јовановића у осамнаест књига представљена су у среду 17.12.2008. у препуној читаоници библиотеке.

Опширније...

 

Округли сто у Нишу




На Дечијем одељењу Народне библиотеке “Стеван Сремац“ у Нишу  03. децембра, на сам дан отварања Сајма књига, одржан је Округли сто са темом РАД СА ДЕЦОМ У ЈАВНИМ БИБЛИОТЕКАМА ЈУЖНЕ СРБИЈЕ.

Опширније...

 

Промоција романа ''Мој једини живот''




У четвртак, 4. децембра, у библиотеци ''Димитрије Туцовић'' је одржана промоција романа ''Мој једини живот''. Ауторка романа је српска позната глумица Ивана Михић. Њен роман првенац објавила је издавачка кућа ''Лагуна''.

Опширније...

 

Продајна изложба радова




Библиотека за сву децу осим редовних програма за предшколце и основце у току ове зиме, у сарадњи са Центром за дневни боравак деце са посебним потребама, организује продајну изложбу радова деце са посебним потребама.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 171 172 173 174 175 176 Следећа > Крај >>

Страна 174 од 176