Правилници



















Почетна Новости

Новости

ABC in library




ABC in library назив је програма који је у децембру почео да се реализује на нашем дечијем одељењу, а у сарадњи са ОШ “Кнез Лазар”.

Опширније...

 

Дружење са Мајом Волк




Док су локалне ТВ и радио снимале Мају Волк, посетиоци (78) су од Раде Булатовић добили све потребне информације о програму и гошћи. Сви су стрпљиво чекали почетак, саслушали госпођу Волк и активно учествовали размењујући информације и постављајући питања.

Опширније...

 

Обележавање 98 година Колубарске битке




У данима обележавања 98 година од Колубарске битке у првој половини децембра,  Библиотека је учествовала са два програма. Оба су пригодним музичким нумерама отворили ученици музичке школе "Марко Тајчевић" из Лазаревца.

Опширније...

 

Ништа, нешто и ја




У Суботу, 1. децембра у сали Библиотеке своје вече под именом "Ништа, нешто и ја" одржао је излагач и промотер Небојша Здравковић.

Опширније...

 

Прва самостална изложба Иванке Вукић




Прва самостална изложба наше суграђанке Иванке Вукић је свечано отворена 27. новембра и трајаће до 4. децембра 2012. године.

Опширније...

 

Нова књига Веселина Шљиванчанина




У четвртак, 22. новембра у Библиотеци је престављена нова књига Веселина Шљиванчанина "Сине, буди човек". Ово је његова друга књига на чије се објављивање одлучио након успеха прве "Бранио сам истину" која је својеврсни дневник његовог боравка у Хагу.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Следећа > Крај >>

Страна 141 од 174