Правилници



















Почетна Новости

Новости

Представљање књиге о Божидару Марковићу




Представљање књиге о Божидару Марковићу је, захваљујући необичном и инспиративном запажању др Љубодрага Димића подстакло присутне на многа питања. Програм се, тако, наставио исцрпном причом ауторке др Мире Радојевић о многим личностима из српске историје, значајним а , до сада, запостављеним и недовољно познатим.

Опширније...

 

Библиотеке фрушкогорских манастира




Гостовање изложбе Библиотеке фрушкогорских манастира чији су аутори наше колеге из библиотека из Сремске Митровице, Руме и Ирига, као и предавање  које је тим поводом одржано у читаоници Библиотеке део су наших настојања да одржимо континуитет сарадње са колегама из других градова и истовремено подсетимо наше кориснике да се културни идентитет мора чувати и обнављати.

Опширније...

 

Сусрети под старом маслином




Фестивал хумора за децу, у оквиру сарадње балканских фестивала стваралаштва за децу, поклонио је један од својих програма "Машину изложбу Гаши" овогодиишњем фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу "Сусрети под старом маслином".

Опширније...

 

Округли сто "Стваралаштво за децу"




У овиру Дечје недеље, а у организацији Пријатеља деце Србије и Завода за проучавање културног развитка Србије, одржан је 8. октобра Округли сто о стваралаштву за децу.

Опширније...

 

Гашино перо за Нину и Кристину и награђени





Опширније...

 

Ревија драмских група




Другог дана Фестивала одржана је ревија дечјих драмских група на којој се представило 12 драмских радионица из Србије и једна из Мађарске.

Преузми: Награђени.doc (31 КБ)

Сребрно перо Дејану Алексићу



Фестивалска награда за књигу за децу са највише хумора објављену између два Фестивала додељена је Дејану Алексићу за збирку прича "Музика тражи уши".

Округли сто за библиотекаре



Библиотекари из 13 градова представили су успешно реализоване пројекте у својим  библиотекама.

Галерија фотографија


 
<< Почетак < Претходна 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Следећа > Крај >>

Страна 167 од 175