Правилници



















Почетна Новости

Новости

Tea Time у пола десет




Tea Time али у пола десет а не у пет поподне, имали су ученици трећег разреда ОШ "Кнез Лазар" у читаоници Градске библиотеке.

Опширније...

 

Укључите се у разговор




Дизраели и Источно питање – била је тема трибине "Укључите се у разговор" која је у среду 17. марта одржана у читаоници Библиотеке. У веома живој дискусији о односу Србије и великих сила, у овом случају Велике Британије, учествовали су др Милош Ковић, аутор истоимене књиге, проф.др Мира Радојевић и модератор трибине Ратко Вукелић. Трибина је почела представљањем Издавачке куће "Clio", која је објавила ову књигу у оквиру своје библиотеке "Полис".

Опширније...

 

Умети бити, умети постати




Умети бити, умети постати наслов је презентације којом је рад са децом у библиотеци у Лазаревацу представила наша колегиница Милица Матијевић на стручном скупу Рад са децом и младима у народним и школским библиотекама.

Опширније...

 

Програм за март 2010. године




"Планета Библиотека"  - програми за предшколце. Тема за март је Екологија. Програми се одржавају два пута недељно.

Опширније...

 

Рад са децом и младима у библиотекама




Народна библиотека Пожега организује стручни скуп 26. фебруара. Тема скупа је рад са децом и младима у Народним и Школским библиотекама (примери добре праксе). У оквиру скупа биће представљена и књига Весне Петровић "Школске библиотеке у теорији и пракси".

Опширније...

 

Књижевно вече у Библиотеци




У сарадњи са удружењем особа са инвалидитетом ''Хипократ'' у петак 19. фебруара у Библиотеци је одржано књижевно вече у коме су учествовали чланови удружења.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Следећа > Крај >>

Страна 165 од 175