Правилници



















Почетна Новости

Новости

Библиотекари и предшколци




И ове године на Фестивалу хумора за децу библиотекари запослени у дечијим одељењима јавних библиотека широм Србије поново су размењивали искуства и идеје. На стручном скупу који се бавио радом деце предшколског узраста учествовали су библиотекари из двадесет библиотека а своја искуства у раду су представили библиотекари из Београда, Чачка, Бора, Прокупља, Димитровграда, Краљева, Панчева, Шапца и Лазаревца.

Опширније...

 

Сребрно Гашино перо Гордани Тимотијевић




Сребрно Гашино перо 22. фестивала хумора за децу добила је књига "Седмо краљевство" Гордане Тимотијевић. Награда је ауторки уручена другог дана Фестивала пред бројним посетиоцима уз похвално слово Милоја Радовића, библиотекара и председника жирија. Од њега смо сазнали да ћемо код оних који ову књигу прочитају затећи тихи смех који је одраз озарења душе.

Опширније...

 

Ревија дечјих дрaмских група




Ревија Дечјих драмских група одржана је другог дана Фестивала у лазаревачком Центру за културу.

Опширније...

 

Nestle – велики спонзор




Да је радост у малим стварима видело се и на примеру нашег великог овогодишњег спонзора.

Опширније...

 

Аversi i versi




Право из Новог Сада са Змајевих дечијих игара на Фестивал хумора за децу стигла је изложба Аversi i versi, аутора Душана Поп Ђурђева.

Опширније...

 

Од ритуала до карневалске маске




Првог дана Фестивала посетиоци су могли да виде и најлепше радове малишана који су током летњег распуста учествовали у радионици ПУЛС театра.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Следећа > Крај >>

Страна 159 од 174