Правилници



















Почетна Новости

Новости

Хоризонти библиотекарства у дигиталном добу




Запослени у Библиотеци “Димитрије Туцовић” учествовали су на десетој међународној Конференцији Библиотекарског друштва Србије, у организацији Народне Библиотеке Србије, која је под називом “Хоризонти светског / европског библиотекарства у дигиталном добу” одржана 27. и 28. октобра ове године у амфитеатру НБС.

Током два дана смењивали су се предавачи из земље и иностранства постављајући питања и дајући одговоре на теме које свакако треба да интересују савремене библиотекаре којима је стало да се у својој професији и свакодневном раду усаврше и дају свој максимум, односно  да корисницима услуга савремене библиотеке пруже најбољу могућу услугу. Данашњи корисници јесу захтевни те библиотекари морају да прате трендове и усавршавају своја знања.

Опширније...

 

Укључите се у разговор


Трибина “Укључите се у разговор” са темом “Естетика” одржана је 26.10.2011. године уз присуство 35 ученика Гимназије, а уводничари су били Чедомир Живановић и Ратко Вукелић.

 

56. Сајам књига у Београду




Библиотекари су организовано, у две групе, посетили 56. Сајам књига у Београду и то 26. и 27. октобра.
 

Дан ОШ “Вук Караџић” из Степојевца




У среду, 26.10.2011. године су представници Библиотеке присуствовали прослави Дана ОШ “Вук Караџић” из Степојевца...

Опширније...

 



У четвртак, 20.10.2011. године наши гости су били Бранко Станковић, заменик управника НБС и Владимир Шекуларац, начелник одељења за развој библиотечког система Матичног одељења НБС. Међусобна размена мишљења и искустава и предлози за могућа решења су били врло корисни и представљају добру основу за будућу праксу.
 

Ивана Авжнер у библиотеци




У понедељак, 10.10.2011. године Библиотеку је посетила Ивана Авжнер, секретар за културу града Београда и Милена Николић, правник у Секретаријату за културу. Упознате су са предностима рада у новом простору, али и са низом проблема и нових потреба Библиотеке.
 
<< Почетак < Претходна 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Следећа > Крај >>

Страна 153 од 174