Правилници



















Почетна Новости

Новости

ЧЕТВРТА МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БИБЛИОТЕКАРА




Четврта Међународна конференција библиотекара, архивиста и музеолога „Libraries, Archives and Museums Conference (LAM), Montenegro, 2023.“ одржана је 25. и 26. маја у Националној библиотеци Црне Горе „Ђурђе Црнојевић“ на Цетињу.

Опширније...

 

„КАРНЕВАЛ БОЛА“ КАРЛА АСТРАХАНА




Промоција романа уредника програма у Библиотеци "Милутин Бојић, Карла Астрахана "Карневал бола" изазвала је велико интересовање лазаревачке публике. Аутор је наш сарадник од 2015. године. У исто време и један од најактивнијих уредника програма у библиотекама у Србији, оснивач ликовних колонија у Пролом и Луковској бањи.  Аутор програма "Чајанка у 7 код Бојића", "Бојићев поетски кутак", "Библиотека у облацима" . У доба короне, у сарадњи са нашом установом, реализује он лајн програм  "Дијалози о култури". 2018. године добитник је награде за најбољег уредника књижевних програма у Београду. Оснивач је ИК "LIBERLAND".

Опширније...

 

БИБЛИОТЕКЕ У ОКУ УМЕТНИКА




У четвртак, 11. маја у свечаној сали библиотеке приказан је кратак филм о настанку изложбе "Библиотеке у оку уметника". Тако је званично отворена поставка у нашем галеријском холу.

Опширније...

 

БИБЛИОТЕКА „ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ“, ЛАЗАРЕВАЦ НА СТРУЧНОМ СКУПУ ДРУШТВА БИБЛИОТЕКАРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У БИЈЕЉИНИ




Стручни скуп Друштва библиотекара Републике Српске под називом БИБЛИОТЕКАРСТВО ПРЕД НОВИМ ИЗАЗОВИМА, одржан је  27. и 28. априла 2023. године, у Етно селу „Станишићи”, Бијељина.

Опширније...

 

ОБАВЕШТЕЊЕ


Програми предвиђени за четвртак 4. мај 2023. године су отказани. О накнадном термину ћемо обавестити благовремено.


 

ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ „БИБЛИОТЕКЕ У ОКУ УМЕТНИКА"




Отварање изложбе је 4. маја 2023. године у 18:00. Изложбу отвара председник Секције за културне и образовне програме БДС Синиша Голубовић.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 13 од 174