Правилници



















Почетна Новости

Новости

Програми поводом Светског дана књиге



 
У петак, 22. априла, поводом Светског дана књиге који се обележава 23. априла, а установљеног од стране УНЕСКА 1995. године, организовали смо два програма:

Опширније...

 

Одржано предавање професора Спасоја Влајића




У четвртак, 21. априла у сали Библиотеке је одржано предавање професора Спасоја Влајића на тему "Наш енергетски двојник". И поред тога што је време било лепо, сасвим довољан број заинтересованих одлучио је да два сата проведе у затвореном простору слушајући инспиративно и поучно излагање професора Влајића.

Опширније...

 

Светски дан књиге




У петак, 22. априла поводом Светског дана књиге, који је установио УНЕСКО 1995. године, Библиотека организује два програма којима га обележава:

- у 11 часова у сали Библиотеке биће одржана промоција књиге "Опет сам те сањао" Љиљане Шарац о којој говори Карло Астрахан;
- у 12 часова ће бити одржана уметничка радионица за децу коју ће водити Душан Рајшић. Радионица ће бити посвећена књижевном лику који је обележио добар део Рајшићеве каријере - Дон Кихоту.

У суботу 23. априла обележава се Светски дан књиге. Тог дана ће сваки посетилац Библиотеке добити на поклон мали знак пажње, књигу, наравно. Посетите нас, научите нешто ново, упознајте новог писца или роман, учествујте у обележавању Светског дана књиге - дружите се са књигом.

Срдачно,
Ваша Библиотека.

 

Предавање професора Спасоја Влајића




У четвртак, 21. априла одржано предавање професора Спасоја Влајића на тему "Наши енергетски двојници".

Опширније...

 

Афирмација, заштита и развој српске културне баштине




У уторак, 19. априла удружење "Српски духовни-културни центар ЕЛАДА" чији је председник Дарко Божић, у циљу афирмације, заштите и развоја српске културне баштине као и њено представљање поклонило је Библиотеци "Димитрије Туцовић" неколико књига ауторке Светлане Миловановић: "Хероине Великог рата", "Судбина најмлађег каплара" и "Сурови марш смрти".

Опширније...

 

Додељење су награде за победнике




У понедељак, 18. априла, у 11 часова у сали Библиотеке додељење су награде за победнике конкурса "Завичај мало и преувеличај" који је одржан у организацији Библиотеке "Димитрије Туцовић" у сарадњи са Туристичком организацијом Лазаревца.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следећа > Крај >>

Страна 112 од 174