Правилници



















Почетна Новости

Новости

Међународна конференција у Бугарској




У организацији Регионалне библиотеке "Стилијан Чилингиров у Шумену 8. и 9. септембра одржана је међународна конференција на тему "Библиотеке 21. века - праксе, комуникације и ефикасност". Конференција је посвећена сто тридесетпетогодишњици рођења Стилијана Чилингирова - писца, етнографа, политичара, познатог бугарског библиотекара. Конференција је реализована у две сесије - "Имена у бугарском библиотекарству" и "Библиотечка искуства".

Опширније...

 

28. Међународни фестивал хумора за децу




Резултати 28. Фестивала хумора за децу :)

Опширније...

 

Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк"




Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк" ће бити представљена у Библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу у периоду од 05.09. до 16.09.2016. године.

Опширније...

 

Други позив!




Библиотека "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу у оквиру Фестивала дечије књиге организује дводневни стручни скуп библиотечких стручњака из земље и региона на тему "ДО КРЕАТИВНОГ ДЕТИЊСТВА: сарадња библиотека, невладиног сектора и приватне иницијативе у подстицању креативности код деце и младих", који ће бити одржан 20. и 21. септембра 2016. године у Лазаревцу.

Опширније...

 

Промоција књиге "Српски идентитет"




У уторак, 30. августа у Свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција књиге "Српски идентитет" Ђуре Бодрожића. О књизи ће, поред аутора, говорити Драган Лакићевић, директор СКЗ. Почетак је у 19 часова.

Опширније...

 

Сусрет по мери срца




У четвртак, 18. августа 2016. године гошћа библиотеке била је Ивана Кузмановић. Лазаревачкој публици представила је књигу "Љубав без илузија". Ова свестрана успешна жена поделила је у овој књизи своје знање и у њој ћете пронаћи многе одговоре, али ће вас она подстаћи да поставите и важна питања, што је можда и важније.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следећа > Крај >>

Страна 106 од 174