Правилници



















Почетна Новости

Новости

Предавање проф. Спасоја Влајића




У четвртак, 17. новембра од 18 часова у сали библиотеке биће одржано предавање проф. Спасоја Влајића на тему "Витезови Реда змаја".

 

Завршен наградни књижевни конкурс о љубави и вину




Завршен је наградни књижевни конкурс за најбољу необјављену песму о љубави и вину "Вино је поезија у чаши". На конкурс се јавило 8 аутора са 20 радова. Жири у саставу Андреј Јелић Мариоков, Љиљана Пакић и Зоран Белошевић је одабрао три најбоље песме.

Опширније...

 

Наградни књижевни конкурс




Библиотека "Димитрије Туцовић" и Туристичка организација ГО Лазаревац поводом манифестације Фестивал српских вина расписује наградни књижевни конкурс за необјављену песму о љубави и вину "Вино је поезија у чаши".

Опширније...

 

Првих 100 бројева листа "Колубарa"




Представљање пројекта Дигитализација првих 100 бројева листа "Колубара" биће одржана 28. септембра 2016. у 12:00 у свечаној сали библиотеке "Димитрије Туцовић".

Дигитална библиотека

 

Дани европске баштине




У овиру манифестације "Дани европске баштине" неколико програма одиграва се и у Библиотеци "Димитрије Туцовић". У уторак, 27. септембра са почетком у 18:30 у свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција монографије Заједнице професионалних позоришта Србије "50 година јоакима".

Опширније...

 

Стручни скуп библиотекара




Овогодишњем стручном скупу библиотекара под називом "ДО КРЕАТИВНОГ ДЕТИЊСТВА: сарадња библиотека, невладиног сектора и приватне иницијативе у подстицању креативности код деце и младих", одржаном 20. и 21. септембра у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу присуствовао је велики број колега из Србије и региона.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следећа > Крај >>

Страна 104 од 173