Правилници



















Почетна Новости

Новости

Јубилеј атељеа "Сезан"




У петак, 18. новембра у свечаној сали Библиотеке представљена је монографија "Волим да цртам" поводом 20 година ликовног рада атељеа "Сезан" под вођством Зорана Ерића. Књигу је објавила Библиотека "Димитрије Туцовић", приредила је, заједно са Зораном Ерићем, Милица Матијевић. Сарадник на издању био је Горан Гарчевић.

Опширније...

 

Ноћ књиге у Библиотеци!




У петак, 16. децембра Библиотека ће са читаоцима радити до 22 сата. Наиме, у сарадњи са издавачком кућом Лагуна организујемо "Ноћ књиге" и тога дана ће сви који се учлане добити бесплатну чланарину до краја јануара наредне године. Добро дошли на ноћ књиге!

Опширније...

 

"Од књиге и приче до сцене и представе"




У четвртак 1. децембра у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу одржана је стваралачко-истраживачка радионица с драмским структурама "Од књиге и приче до сцене и представе".

Опширније...

 

О "Витезовима Реда змаја"




У четвртак, 17. новембра је одржано још једно у низу предавања проф. Спасоја Влајића из физике и технологије свести а тема је била "Витезови Реда змаја". Између увода који је осмишљен да ниво свести посетилаца учини пријемчивим за информације које следе и самог предавања, о својим књигама и музици на посебним лековитим фреквенцијама говорио је и Слободан Влајић. Следећи сусрет заказан је за 15. децембар у 18 часова.

Опширније...

 

Фестивал српских вина и Библиотека - награде




У суботу, 12. новембра додељене су награде победницима песничког конкурса "Вино је поезија у чаши". Жири у саставу Андреј Јелић Мариоков, Љиљана Пакић и Зоран Белошевић је одабрао три најбоље песме.

Опширније...

 

Shoo Shoo Sound изложба у Библиотеци




Додела награда и изложба свих радова (награђених и осталих) који су учествовали на конкурсу "Боје за Гошу" и "Речи за Гошу" одржана je у четвртак, 10. новембра у Библиотеци "Димитрије Туцовић". Путем фотографија преносимо део раздрагане атмосфере која је владала у нашим просторијама.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следећа > Крај >>

Страна 103 од 174