Правилници



















Почетна Новости

Новости

Награђени најактивнији читаоци Библиотеке




У петак, 23. децембра додељене су награде најактивнијим читаоцима Библиотеке. Оркестар гитара је употпунио програм музиком, Деда Мраз је поделио поклоне, а ми се надамо да ће наши највернији корисници наставити да се друже са књигом у оволикој мери и наредне године. Свима желимо срећне празнике.

Опширније...

 

Празничне продајне изложбе књига




У Библиотеци тренутно можете купити по повољним ценама издања три издавачке куће: Лагуна (позајмно одељење за одрасле), Клио (хол Библиотеке) и Креативни центар (дечије одељење). Искористите прилику и обрадујте себе новим насловом.

Опширније...

 

"Бојимо срцем"




У суботу, 17. децембра у Библиотеци је одржана завршница пројекта "Бојимо срцем" у организацији Лазаревачког удружења ликовних уметника ЛУЛУ у пратнерству са удружењем за помоћ МНРО ГО Лазаревац. У ликовној радионици су учествовала деца из Центра за дневни боравак деце и омладине са посебним потребама и полазници Ликовног атељеа.

Опширније...

 

Промоција капиталног издања



Промоција капиталног издања

У петак, 16. децембра у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Историја арапских народа" Алберта Хуранија. О књизи су говорили др Ема Миљковић, професорка на Катедри за оријенталистику Филолошког Факултета у Београду и Александар З. Савић, историчар. Присутнима се испред издавачке куће CLIO, која је на протеклом Београдском сајму књига проглашена за издавача године, обратила Наташа Ђелошевић. Програм је водио Ратко Вукелић.

Опширније...

 

Изложба Бранка Матића




У среду, 14. децембра, у холу Библиотеке отворена је изложба слика и скулптура у дрвету Бранка Матића под називом "Колубара наш завичај од памтивека". О аутору и његовом ликовном стваралаштву говорио је ликовни педагог Владимир Петровић који је истакао лепоту Матићевог израза: "Са неверицом посматрамо како дрво нестаје и од њега настаје скулптура од само једне гранчице.

Опширније...

 

Вече лазаревачке поезије




Промоција књиге Љиљане Влаховић "Чашом молитвеном" одржана је у петак, 25. новембра у сали Библиотеке. Програм је водила, о песникињи говорила и стихове казивала Данијела Петковић. Затим су стихове казивали Зоран Белошевић, Душан Ђокић и ауторка.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следећа > Крај >>

Страна 101 од 173