Почетна Новости

Новости

Смотра Хортикултурних библиотека
У четвртак, 10. октобра 17:00 часова почиње "Друга национална смотра Хортикултурних библиотека" и "Прва регионалана смотра Хортикултурних библиотека".

Опширније...

 

"Спремни за будућност"
У Београду је 26. и 27. септембра одржана радионица "Спремни за будућност" на којој је Библиотека "Димитрије Туцовић" имала свог представника.

Опширније...

 

Жен` се Миле док си леп
У уторак, 20. августа у свечаној сали Библиотеке одржана је приредба под називом "Жен` се Миле док си леп". Приредба је резултат фолклорне радионице за децу "Запевај, заиграј да видим одакле си" која је током августа одржана у библиотеци.

Опширније...

 

Милутин Ранкович скулптор из Сербии
У Свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" промовисана је најновија књига у издању ове установе. Реч је о изводу из библиографије Милутина Ранковића, вајара и завичајног мултимедијалног уметника под називом "Милутин Ранкович скулптор из Сербии".

Опширније...

 

Фестивал српских вина 2019.
Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца и ТО Лазаревац под покровитељством ГО Лазаревац објављују наградни књижевни конкурс поводом Фестивала српских вина.

Опширније...

 

Европски дан језика
Широм Европе 800 милиона Европљана заступљено је у 47 држава чланица Савета Европе и сви се подстичу да открију више језика у било којем узрасту, као део или уз своје школовање. То произилази из уверења Савета Европе да је језичка разноликост алат за постизање већег интеркултуралног разумевања и кључни елемент у богатом културном наслеђу нашег континента. Стога, Савет Европе, у Стразбуру, промовише вишејезичност у целој Европи.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 124