Почетна Новости

Новости

Промоција књига Драгише Божића
У понедељак, 19. новембра 2018. са почетком у 19:00 у свечаној сали библиотеке одржана је промоција књига Драгише Божића "Црвени јарам" и "Црвени метак". О књигама је говорио историчар Немања Девић.

Опширније...

 

Стогодишњица завршетка Великог рата
У недељу, 11. новембра 2018. у 18:00 часова у сали библиотеке "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу публика је уживала у патриотској вечери, која се састојала од сећања, музике и поезије везаних за стогодишњи јубилеј Дана примирја када је завршен Велики рат.

Опширније...

 

Додељене награде најбољима
У суботу, 10. новембра у 11 часова, додељене су награде најбољим песницима на конкурсу "Вино је поезија у чаши".

Опширније...

 

Дружење са Снежаном Радојичић и њеним путописима
У четвртак, 8. новембра у сали библиотеке гостовала је Снежана Радојичић, књижевница и светска путница која од 2011. године путује бициклом по свету.

Опширније...

 

Обележавање дана победе у Великом рату
У недељу, 11. новембра у 18:00 у сали библиотеке биће одржан програм поводом Дана примирја – "Песници официри". Програм се организује у сарадњи са Организацијом резервних војних старешина ГО Лазаревац и Књижевним клубом "Димитрије Туцовић".

Опширније...

 

Познати победници конкурса "Поезија је вино у чаши"
У суботу, 10. новембра са почетком у 11 часова у свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" биће додељене награде најбољима на књижевном конкурсу "Вино је поезија у чаши" који је одржан поводом сајма вина у Лазаревцу.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 109