Почетна Новости

Новости

Промоција књиге Радована Фуртуле
У петак, 31. августа у вечерњим часовима у сали Библиотеке одржана је промоција књиге песама „Кандила са Кошара“ др Радована Фуртуле који се поред своје докторске професије бави и уметношћу.

Опширније...

 

Пулс татар у Библиотеци
У среду, 29. августа, у сали библиотеке одржана је промоција књиге "Ток у глумачкој умјетности" Љиљане Чекић. др Љиљана Чекић, глумица je Народног позоришта Републике Српске, Бања Лука, а ова књига њена је магистарска теза коју је одбранила 2008. године на Факултету драмских уметности Универзитета уметности, Београд чиме је стекла звање магистра драмских наука у области театрологије.

Опширније...

 

Сарадњом до квалитетног програма
Традиционална манифестација „Лето уз Гем“ на платоу испред Библиотеке „Димитрије Туцовић“ одржана је у организацији РТВ Гем, Удружења за одрживи развој и Секретаријата за културу града Београда који је покровитељ манифестације.

Опширније...

 

Донација Дому здравља "Др Ђорђе Ковачевић"
У уторак, 21. августа, Библиотека "Димитрије Туцовић" посетила је гинеколошко одељење Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" и том приликом поклонила часописе и књиге за пацијенткиње које посећују ово одељење.

Опширније...

 

Изложба скулптура Живорада Циглића - Цигле
У четвртак 16. августа 2018. године у 19:00 отварање изложбе скулптура Живорада Циглића - Цигле.

Опширније...

 

Бесплатна размена половних уџбеника
И ове године Библиотека "Димитрије Туцовић" организује бесплатну размену половних уџбеника. Сви заинтересовани могу донети своје старе уџбенике и затим са полица одабрати оне који су им потребни за предстојећу школску годину.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 102