Почетна Новости

Новости

Промоција књиге "Српска прича: сећања из рата и револуције 1941-1945"
У четвртак, 14. марта у сали библиотеке одржана је промоција књиге „Српска прича: сећања из рата и револуције 1941-1945“ коаутора Александра М. Милошевића, мајора ЈВУО и Немање Девића, историчара.

Опширније...

 

Осмомартовска продајна изложба слика Зорана Ерића
Осмомартовска продајна изложба слика уметника и ликовног педагога Зорана Ерића одржана је у Библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу у среду 6. марта у 18:30 часова.

Опширније...

 

Изложба "Калиопе, Аустрија - жене у друштву, култури и науци"
У уторак, 19. марта 2019. године у 18:00 биће отворена изложба под називом "Калиопе, Аустрија - жене у друштву, култури и науци" у организацији Аустријског културног форума и Библиотеке "Димитрије Туцовић" из Лазаревца.

Опширније...

 

Изложба "Начин живота" Валерија Близњука
Изложба "Начин живота" руског фотографа, иконописца и путника Валерија Близњука представљена је лазаревачкој публици у галерији Библиотеке "Димитрије Туцовић".

Опширније...

 

Промоција књиге др Иване Пантелић
Лазаревачка публика је имала прилику да се упозна са још једним издањем из библиотеке "Саборник" издавачке куће "Службени гласник". Реч је о књизи др Иване Пантелић, "Успон и пад прве другарице Југославије - Јованка Броз и српска јавност од 1952. до 2013. године".

Опширније...

 

Успон и пад прве другарице Југославије
Библиотека „Димитрије Туцовић“ вас позива на промоцију књиге „Успон и пад прве другарице Југославије“ у четвртак, 21. фебруара  у 18:00 у Свечаној сали библиотеке.

О књизи говоре: Др Ивана Пантелић, ауторка и Светлана Новичић

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 110