Почетна Новости

Новости

Летња радионица "Заиграј, запевај да видим одакле си"
Библиотека "Димитрије Туцовић" организује летњу, дечију радионицу "Заиграј, запевај да видим одакле си".

Опширније...

 

Отварање изложбе "Матија"
У оквиру редовног програма у Библиотеци "Димитрије Туцовић" из Лазаревца свечано је отворена изложба "Матија" ауторке Драгане Типсаревић, библиотекара саветник из Краљева.

Опширније...

 

Изложба и предавање о Луки Ћеловићу Требињцу
У четвртак, 4. јула са почетком у 19 часова у холу библиотеке отворена је изложба о животу и делу Луке Ћеловића Требињца. Изложбу је организована у реализацији Balgrade Waterfront и Универзитетске библиотеке "Светозар Марковић", а наши гости те вечери били су др Адам Софронијевић, помоћник директора УБ "Светозар Марковић" и Жарко Ратковић, председник Удружења Требињаца "Јован Дучић" Београд. Приказан је и кратак филм о овом изузетном човеку.

Опширније...

 

Промоција књиге "Заблуда Светог Себастијана"
Промоција књиге Владимира Табашевића под називом "Заблуда Светог Себастијана" биће одржана у библиотеци "Димитрије Туцовић" у уторак 25. јуна 2019. године.

Опширније...

 

Изложба полазника ликобне школе "Сезан"
У уторак, 18. јуна 2019. године у изложбеном простору библиотеке "Димитрије Туцовић" отворена је 45. групна изложба полазника ликовне школе "Сезан".

Опширније...

 

Библиотеку посетио помоћник министра културе и информисања
У петак, 14. јуна 2019. помоћник министра културе и информисања др Дејан Масликовић посетио је Библиотеку "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу и изразио задовољство њеним ангажовањем и радом, али и радом огранака установе. Том приликом Масликовић је истакао добру сарадњу Библиотеке са надлежним министарством.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 117