Почетна Новости

Новости

Гашини гости у ГО Лазаревац
Градска општина Лазаревац дочекала је госте јубиларног Међународног фестивала за децу. Добродошлицу свим гостима пожелео је Милоје Живановић, заменик председника ГО Лазаревац, који је рекао да ће наредних дана Лазаревац бити град радости и смеха и да се нада да ће овогодишњи фестивал бити један од најуспешнијих.

Опширније...

 

Награде за најуспешније дечије представе
Други дан 30. Међународног фестивала хумора за децу почео је програмом „Глумимо осмехом“ и ревијом дечијих драмских група одржаној у Центру за културу у Лазаревцу.

Опширније...

 

Представом "Дамојед" започет фестивал хумора за децу
Тридесети Међународни фестивал хумора за децу, који се одржава од 17. до 20. септембра, започет је поклон представом за прваке изведеном у сали Центра за културу Лазаревац.

Опширније...

 

30. Међународни фестивал хумора за децу
Јубиларни, 30. Међународни фестивал хумора за децу биће одржан следеће недеље, од 17. до 21. септембра. У том периоду Библиотека "Димитрије Туцовић" неће радити са читаоцима, као и свих тридесет година до сада.

Опширније...

 

Промоција књиге Радована Фуртуле
У петак, 31. августа у вечерњим часовима у сали Библиотеке одржана је промоција књиге песама „Кандила са Кошара“ др Радована Фуртуле који се поред своје докторске професије бави и уметношћу.

Опширније...

 

Пулс татар у Библиотеци
У среду, 29. августа, у сали библиотеке одржана је промоција књиге "Ток у глумачкој умјетности" Љиљане Чекић. др Љиљана Чекић, глумица je Народног позоришта Републике Српске, Бања Лука, а ова књига њена је магистарска теза коју је одбранила 2008. године на Факултету драмских уметности Универзитета уметности, Београд чиме је стекла звање магистра драмских наука у области театрологије.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 101