Почетна Новости

Новости

Рођендан Дечјег одељења обележен са два дечја књижевна програма
Дечје одељење, 21. марта обележило је свој рођендан и тим поводом одржана су два програма за децу. У 11 часова гост нам је била Тања Лабовић-Зечевић из ИК "Прополис" која је одржала малу Читалачку радионицу за мале посетиоце под називом "Читамо приче, мењамо свет".

Опширније...

 

Фестивал илустрације и књижевности "Крокодокодил" у Лазаревцу
Поводом рођендана дечјег одељења Библиотеке "Димитрије Туцовић" у четвртак, 21. марта одржан је програм-радионица под називом "У туђим патикама".

Опширније...

 

Обележавамо рођендан Дечјег одељења. Добродошли!
Опширније...

 

"Вечито сада" Томислава Маринковића, вече поезије
У уторак, 19. марта са почетком у 19 часова у сали библиотеке одржано је песничко вече, представљање поезије Томислава Маринковића. Програм је водио Дарко Даничић, а о поезији Томислава Маринковића говорио је Милета Аћимовић-Ивков.

Опширније...

 

Изложба "Калиопе" отворена у холу Библиотеке
У уторак, 19. марта са почетком у 18 часова у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић" отворена је фото-документарна изложба под називом "Калиопе – жене у друштву, култури и науци". Изложба је постављена у сарадњи са Аустријским културним форумом Београд.

Опширније...

 

Винчанско писмо представљено Лазаревчанима
У понедељак, 18. марта у свечаној сали библиотеке одржана је промоција књиге "Винчанско писмо" професора Радивоја Пешића.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 110