Почетна Новости

Новости

Арно Гујон у Лазаревцу
У среду, 27. марта у сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" на велику радост многих поштовалаца гостовао је Арно Гујон који је промовисао своју књигу "Сви моји путеви воде ка Србији". Пре промоције у сали библиотеке, Гујон је посетио храм Светог Димитрија У Лазаревцу.

Опширније...

 

Сећање на агресију земаља НАТО пакта на СРЈ 1999.
Поводом 20-годишњице НАТО агресије, у организацији ОРВС ГО Лазаревац и Библиотеке "Димитрје Туцовић" у свечаној сали библиотеке одржано је вече сећања, бола и поноса. Уз пригодно обраћање пуковника у пензији и председника ОРВС ГО Лазаревац Бранислава Аночића, који је евоцирао део успомена на трагична догађања у трајању од 78 дана до тада незапамћене агресије на једну суверену земљу, одржан је пригодан културно-уметнички програм.

Опширније...

 

БГ ПРАКСА 2019
Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса - БГ ПРАКСА 2019.

Опширније...

 

Промоција књиге "Сви моји путеви воде ка Србији"
Промоција књиге "Сви моји путеви воде ка Србији" биће одржана у библиотеци "Димитрије Туцовић" у среду 27. марта 2019. са почетком у 19:00.

Опширније...

 

Промоција књиге "Male veličanstvena srbija"
ПРОГРАМ ОТКАЗАН ЗБОГ СПРЕЧЕНОСТИ АУТОРА
 

"Без `драги моји`" Лидије Ћирић представљена у Лазаревцу
У четвртак, 21. марта са почетком у 18:30 у сали библиотеке одржана је промоција књиге "Без драги моји" Лидије Ћирић. О књизи су говорили Љиљана Пакић, професор књижевности и писац и Веља Жуњић, писац. Лидија Ћирић у Лазаревцу има верну публику која прати њено стварање и радо чита њене књиге.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 110