Почетна Новости

Новости

Представом "Дамојед" започет фестивал хумора за децу
Тридесети Међународни фестивал хумора за децу, који се одржава од 17. до 20. септембра, започет је поклон представом за прваке изведеном у сали Центра за културу Лазаревац.

Опширније...

 

30. Међународни фестивал хумора за децу
Јубиларни, 30. Међународни фестивал хумора за децу биће одржан следеће недеље, од 17. до 21. септембра. У том периоду Библиотека "Димитрије Туцовић" неће радити са читаоцима, као и свих тридесет година до сада.

Опширније...

 

Промоција књиге Радована Фуртуле
У петак, 31. августа у вечерњим часовима у сали Библиотеке одржана је промоција књиге песама „Кандила са Кошара“ др Радована Фуртуле који се поред своје докторске професије бави и уметношћу.

Опширније...

 

Пулс татар у Библиотеци
У среду, 29. августа, у сали библиотеке одржана је промоција књиге "Ток у глумачкој умјетности" Љиљане Чекић. др Љиљана Чекић, глумица je Народног позоришта Републике Српске, Бања Лука, а ова књига њена је магистарска теза коју је одбранила 2008. године на Факултету драмских уметности Универзитета уметности, Београд чиме је стекла звање магистра драмских наука у области театрологије.

Опширније...

 

Сарадњом до квалитетног програма
Традиционална манифестација „Лето уз Гем“ на платоу испред Библиотеке „Димитрије Туцовић“ одржана је у организацији РТВ Гем, Удружења за одрживи развој и Секретаријата за културу града Београда који је покровитељ манифестације.

Опширније...

 

Донација Дому здравља "Др Ђорђе Ковачевић"
У уторак, 21. августа, Библиотека "Димитрије Туцовић" посетила је гинеколошко одељење Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" и том приликом поклонила часописе и књиге за пацијенткиње које посећују ово одељење.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 98