Почетна Новости

Новости

Обавештење
Огранак Библиотеке "Димитрије Туцовић" у Великим Црљенима радиће са читаоцима још у понедељак, 26. и уторак, 27. новембра, а затим се затвара због реконструкције тј. реновирања простора. Очекује се да ће радови трајати до почетка 2019. године када ће огранак бити поново отворен за рад са читаоцима.

Опширније...

 

Промоција књига Драгише Божића
У понедељак, 19. новембра 2018. са почетком у 19:00 у свечаној сали библиотеке одржана је промоција књига Драгише Божића "Црвени јарам" и "Црвени метак". О књигама је говорио историчар Немања Девић.

Опширније...

 

Стогодишњица завршетка Великог рата
У недељу, 11. новембра 2018. у 18:00 часова у сали библиотеке "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу публика је уживала у патриотској вечери, која се састојала од сећања, музике и поезије везаних за стогодишњи јубилеј Дана примирја када је завршен Велики рат.

Опширније...

 

Додељене награде најбољима
У суботу, 10. новембра у 11 часова, додељене су награде најбољим песницима на конкурсу "Вино је поезија у чаши".

Опширније...

 

Дружење са Снежаном Радојичић и њеним путописима
У четвртак, 8. новембра у сали библиотеке гостовала је Снежана Радојичић, књижевница и светска путница која од 2011. године путује бициклом по свету.

Опширније...

 

Обележавање дана победе у Великом рату
У недељу, 11. новембра у 18:00 у сали библиотеке биће одржан програм поводом Дана примирја – "Песници официри". Програм се организује у сарадњи са Организацијом резервних војних старешина ГО Лазаревац и Књижевним клубом "Димитрије Туцовић".

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 3 од 102