Почетна Новости

Новости

Библиотечке маске - радионице у доба изолације
За хеклање библиотечке маске потребна вам је игла бр. 3 и око 20 грама памучног конца у две боје . Хекла се стубићима са једним навијутком, и стубићима без навијутка. Са унутрашње стране израдите две попречне траке које служе као подлога за папирне или платнене убрусе који се мењају по потреби. Маска се израђује према приложеној шеми чија легенда изгледа овако:

Опширније...

 

Нови дигитални садржаји
У складу са препорукама Министарства за културу и информисање Републике Србије Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца започиње са постављањем нових дигиталних садржаја. Пре свега скрећемо пажњу на нашу Дигиталну библиотеку, односно нове наслове завичајне периодике која је доступна путем званичног сајта Библиотеке "Димитрије Туцовић".

Опширније...

 

Обавештење поводом спречавања појаве, ширења и сузбијања заразне болести COVID-19
На основу Одлуке о увођењу ванредног стања обавештавамо вас да Библиотека неће радити са читаоцима од дана 16.03.2020. до даљњег. У том периоду наша установа ће функционисати у режиму минималног процеса рада, водећи рачуна о здрављу корисника и запослених.

Директор Библиотеке „Димитрије Туцовић“
Јасмина Иванковић
 

Представљање романа "Загрли себе и свој живот"
Библиотека Димитрије Туцовић у петак, 6. марта у 19:00 организује представљање романа "Загрли себе и свој живот", ауторке Сање Трифуновић Хибловић.

Опширније...

 

Изложба слика Милорада Јотића
У петак, 28. фебруара 2020. године у 18:00 отвара се изложба слика Милорада Јотића.

Опширније...

 

Отварање изложбе Ирене Палечек Радмановић
У уторак, 18. фебруара 2020. са почетком у 14 часова у Библиотеци ће бити отворена изложба ликовних радова Ирене Палечек Радмановић. Све слике представљају старе вреочке куће.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 3 од 122