Правилници



















Почетна Новости

Новости

ПРЕДСТАВЉАЊЕ „БЕОГРАДСКОГ ДУХА“




Секретаријат за културу града Београда, први пут, са свим установама културе, ове године представља "Београдски дух" – са више од 60 програма културе и уметности који су бесплатни за све грађане и Нову годину у оквиру манифестације „Београдска зима 2023“.

Опширније...

 

ДЕДА МРАЗ ДЕЛИО ПОКЛОНЕ




Дружили смо се са најактивнијим читаоцима из свих огранака и поделили пригодне поклоне - књиге, наравно.  Захваљујемо се ученицима музичке школе што су нам улепшали дружење својим вештим извођењем дела класичне музике. Захваљујемо се и нашем Деда Мразу који је помогао да поделимо поклоне.

Опширније...

 

БЕОГРАДСКА ЗИМА 2023. У НАШОЈ БИБЛИОТЕЦИ




Последња недеља децембра 2022. године у нашој библиотеци протекла је у знаку Београдског духа Нове године у сарадњи са Секретаријатом за културу града Београда.Први пут, са свим установама културе, ове године представља "Београдски дух" – са више од 60 програма културе и уметности који су бесплатни за све грађане и Нову годину у оквиру манифестације „Београдска зима 2023".

Опширније...

 

КЊИЖЕВНИ КЛУБ СА ГОСТИМА




У петак, 23. децембра у свечаној сали библиотеке чланови Књижевног клуба „Димитрије Туцовић“ угостили су своје колеге књижевнике из Чачка и Горњег Милановца.

Опширније...

 

„(О)ЖЕНИ КОЈУ ВОЛИШ“ МОМЕ СТЕФАНОВИЋА У ЛАЗАРЕВЦУ




У среду, 21. децембра одржана је промоција још једне књиге у свечаној сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“, овога пута гост је био Мома Стефановић, а представљена је књига „(О)Жени коју волиш“.

Опширније...

 

ГОСТ БИБЛИОТЕКЕ МИОДРАГ МАЈИЋ




У петак, 16. децембра гост библиотеке био је Миодраг Мајић, судија Апелационог суда у Београду и писац.  Мајић је познат као истакнути противник казненог популизма у Србији, но овог пута гостовао је, наравно, искључиво као писац.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 20 од 174