Правилници



















Почетна Новости

Новости

Покажи шта знаш




Покажи шта знаш и то баш у градској библиотеци. Овај наш позив сасвим озбиљно су схватили ученици 2/3 разреда ОШ "Кнез Лазар" и учитељица Мира Мартиновић.

Опширније...

 

У отаџбини без отаџбине




Књига аутора Зорана Милојевића "У отаџбини без отаџбине" представљена је у уторак 2. јуна у читаоници наше библиотеке. О књизи су говорили Предраг Гојић, Предраг Остојић и Зорица Зец.

Опширније...

 



Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца  и Секција за матичне библиотеке БДС организују 18, 19. и 20. јуна у хотелу "Врујци" у бањи Врујци стручни скуп "Библиотекар – струка и професија:  Заштита библиотечке грађе "(први дан) и Библиотеке у бањама и туристичким местима (други дан).

Опширније...

 

Промоција књиге ''Тесла, портрет међу маскама''




Добитник НИН-ове награде, роман "Тесла, портрет међу маскама" је представљен многобројној публици, у којој је било највише средњошколаца. О роману је говорио Ненад Шапоња. Прича о роману је била изузетно надахнута и инспиративна уз осврт на укупно дело Владимира Пиштала.

Опширније...

 



Велика “Антологија српске књижевности”, са сто књижевних дела, од данас је бесплатно доступна на Интернету. Циљ пројекта је да се деци у Србији и дијаспори омогући да на брз и једноставан начин дођу до најзначајнијих дела српске књижевности, оценио је министар просвете Жарко Обрадовић.

Опширније...

 



Продајна изложба "Креативног центра" која ће трајати до краја маја у нашој Библиотеци отворена је у понедељак 18. маја на најлепши могући начин. У госте нам је дошао дечји песник Дејан Алексић. Деки се дружио са малишанима у Барошевцу у дворишту ОШ "Милорад Лабудовић".

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Следећа > Крај >>

Страна 170 од 175