Почетна Новости

Новости

ПРОМОЦИЈА НЕМАТЕРИЈАЛНОГ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ "СТРУГАНА ПОГАЧА"
Позивамо вас на промоцију нематеријалног културног наслеђа Републике Србије "Стругана погача", која ће бити одржана у уторак, 4. октобра у свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" у 13 часова.

Опширније...

 

КОНКУРС „ВИНО ЈЕ ПОЕЗИЈА У ЧАШИ“
На шести по реду конкурс „Вино је поезија у чаши“ у организацији Библиотеке „Димитрије Туцовић“ пристигле су 32 песме, од 17 аутора из Лазаревца, Ваљева, Осечине, Лајковца и Љига.

Опширније...

 

ЗАЈЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА МИЛУТИНА РАНКОВИЋА И НЕВЕНЕ НИКОДИЈЕВИЋ
У четвртак, 29. септембра у холу Библиотеке отворена је заједничка изложба Милутина Ранковића и Невене Никодијевић под називом „Lignum vitae  et  femina“. Ранковић је изложио своје препознатљиве скулптуре у дрвету, а Невена се представила лазаревачкој публици својим сликама.

Опширније...

 

ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ МИЛУТИНА РАНКОВИЋА
У четвртак, 29. септембра 2022. у 18:00 у Библиотеци, отвориће се изложба Милутина Ранковића поводом 40 година уметничког рада.

Опширније...

 

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА
За само финале тродневног Фестивала хумора за децу на бини испред Рударске чесме одржан је и мали програм за мале суграђане. На бини је свој чувени сонг „У свету постоји једно царство“ извео лично Бранко Милићевић Коцкица као овогодишњи добитник награде Златно Гашино крило за укупни допринос дечијем смеху.

Опширније...

 

МАСКЕНБАЛ
Трећи дан Фестивала свима је познат по маскенбалу који се већ 34 године одржава у главној улици Лазаревца.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 150